italy netherlands sweden uk uk

TAKUU

(Champion Generators on Winch Solutions Ltd:in myyntibrändi)

Takuuehdot

Me Championilla ymmärrämme huolto-ja korjaustakuun merkityksen, ja tarjoamme nyt vakiona 2 vuoden takuun (Warrior Diesel & valitut Champion-tuotteet) ja 3 vuoden takuun (vain Championin generaattorimallit) ilman, että sinun täytyy rekisteröidä ostoksesi. Asiakkaamme, jotka haluavat käyttää sivustoamme ja olemaan yhteydessä meihin voivat silti yhä rekisteröidä ostoksensa sivustollamme. Tutustu alla oleviin rajoituksiin ja lue kunkin tuotteen täydet takuuehdot. Takuuvaatimuksen esittämisen yhteydessä emme vaadi muuta kuin kopion jälleenmyyjän ostohetkellä antamasta alkuperäisestä ostotositteesta tai kuitista. Pidäthän ostotositteesi tallessa takuuajan aikana. Jos vastoin odotuksia tarvitset teknistä tukea, pyydämme sitä liitettäväksi jokaiseen vaatimukseen. Jos ostotositetta ei esitetä, kaikkien takuuvaatimusten käsittely viivästyy tai ne hylätään. (Valinnainen) Rekisteröi tuotteesi >>

Korjaus-/korvaustakuu

Champion antaa laitteidensa (valitut Champion-tuotteet) alkuperäiselle ostajalle kotimaisessa käytössä jopa 3 vuoden takuun. Takuu kattaa mekaanisten ja sähköisten komponenttien materiaali-ja valmistusviat yhden (1) vuoden ajan [Osat ja työstäminen] 2 vuoden ajan ja [vain osat] 3 vuoden ajan laskettuna alkuperäisestä ostopäivästä, tai 1 000 käyttötunnin ajan, kumpi täyttyykään ensin. Teollinen & kaupallinen käyttö Yksi (1) vuosi [Osat ja työstäminen] ja kaksi (2) vuotta [vain osat] tai 1 000 käyttötunnin ajan, kumpi täyttyykään ensin. Warrior-tavaramerkki antaa dieselaggregaattiensa alkuperäiselle ostajalle kotimaisessa käytössä jopa 2 vuoden takuun. Takuu kattaa mekaanisten ja sähköisten komponenttien materiaali- ja valmistusviat yhden (1) vuoden ajan [Osat ja työstäminen] ja 2 vuoden ajan [vain osat] laskettuna alkuperäisestä ostopäivästä, tai 1 000 käyttötunnin ajan, kumpi täyttyykään ensin. Teollinen & kaupallinen käyttö Yksi (1) vuosi [Osat ja työstäminen] tai 500 käyttötunnin ajan, kumpi täyttyykään ensin. Ostaja on yksinomaisesti vastuussa kaikista kuljetuskustannuksista tämän takuun mukaisten korjausten tai tuotteiden korvaamisen yhteydessä. Takuu kattaa vain alkuperäisen ostajan, eikä se ole siirrettävissä.

Älä palauta tuotetta ostopaikkaan

Ota yhteyttä CG:n tekniseen tukeen, ja me teemme kaikista ongelmista vianhaun joko puhelimitse tai sähköpostitse. Jos ongelmaa ei voi ratkaista sillä tavalla, CG voi itse niin halutessaan valtuuttaa viallisen tuotteen, sen osan/osien tai komponenttien arvioinnin, korjauksen tai korvaamisen vastaavalla tuotteella/osalla omassa Service Centre -työpajassamme. Jos jakun tuote on korvattava, se korvataan samanlaisella, eikä vanhaa konetta korvata uudella. CG antaa sinulle takuupalvelusi asianumeron, ja sen avulla voit seurata asian etenemistä kirjautumalla tilillesi. Säilytä se tulevaa tarvetta varten. Tämä takuu ei kata ilman etukäteen annettua valtuutusta tehtyjä tai valtuuttamattomien toimijoiden tekemiä korjauksia tai osien/tuotteiden korvaamisia. Sovellamme takuun poissulkemisia Yhdistyneen kuningaskunnan ulkopuolisten asiakkaiden suhteen, katso lisätiedot täysistä takuuehdoista.

Takuun poissulkemiset

Takuu EI kata seuraavia: Normaali kuluminen Tuotteesi tarvitsee kuluvien osien vaihtamista ja huoltoa toimiakseen hyvin. Tämä takuu ei kata korjauksia, kun laitteen tai jonkin sen osan käyttöaika on tullut päätökseensä normaalin kulumisen seurauksena. Asennus, käyttö ja ylläpito Takuumme raukeaa eikä koske sen paremmin osia kuin työstämistäkään, jos tuotettasi arvioidaan käytetyn väärin, välinpitämättömästi, runneltu, ylikuormitettu generaattorin suoritusrajojen yli, muunneltu (pakoputken pidennykset ja pakokaasujen suodatus mukaan luettuina), asennettu väärin (mikä tahansa ulkorakennus, vaja, autotalli, suljettu tila tai ajoneuvo), yhdistetty virheellisesti mihin tahansa sähköiseen komponenttiin,käytetty vuokrakoneena tai ollut osallisena onnettomuudessa. Tämä takuu ei korvaa normaalia ylläpitoa. Muut poissulkemiset Tämä takuu ei kata: – ulkonäkövaurioita, kuten maalia, kylttejä tai tarroja – kuluvia osia, männät, männänrenkaat, sytytystulpat ja suodattimet mukaan luettuina – lisävarusteita, kuten suppilot, ruuvinkiristimet, sytytystulppien putket, telineet, pyörät ja vetonarun palautusjärjestelmät – päähallintalaitetta lukuun ottamatta mikä tahansa sähköistä järjestelmää, kuten johdotukset, sulakkeet, liittimet, kytkimet, osoitintaulut, näytöt ja säätönupit – mitään letkuja, putkia, paineenalennusventtiileitä ja säätimiä (muoviset, kumiset, kupariset tai teräksiset) – ylitsepääsemättömistä luonnonilmiöistä syntyneitä vikoja ja muita force majeure -tapahtumia, jotka eivät ole valmistajan hallinnassa – ongelmia, jotka johtuvat sellaisten osien käytöstä, jotka eivät ole alkuperäisiä Champion Power Equipment -osia – minkä tahansa muun osapuolen kuin valmistajan tekemiä muutoksia tai muokkauksia, pakoputken pidennykset ja pakokaasujen suodatusjärjestelmät mukaan luettuina – minkä tahansa kolmannen osapuolen sähköisiä laitteita

12 V akku

– takuu ei kata yli yhden (1) vuoden vanhoja akkuja.

Sopiva siirtokytkin

Kaikki muut manuaaliset siirtokytkimet (MTS) tai automaattiset siirtokytkimet (ATS), kuin meidän itsemme joko WARRIOR- tai CHAMPION-brändinimellä toimittamat katsotaan epäsopiviksi, ja niiden käyttö aiheuttaa kaikkien takuiden raukeamisen. Ota meihin suoraan yhteyttä ennen kuin asennat jonkin siirtokytkinjärjestelmän.

Annetun takuun rajaukset ja seurannaisvahingot

Winch Solutions Ltd (CG) ei korvaa mitään ajanhukasta, tämän koneen käytöstä tai kuljetuksesta aiheutunutta vahinkoa tai mitään tämän tuotteen käyttäjän esittämää oheis- tai seurannaisvahingon korvausvaatimusta. TÄMÄ TAKUU ON ETUSIJALLA SUHTEESSA KAIKKIIN MUIHIN SUORIIN TAI EPÄSUORIIN TAKUIHIN, MUKAANLUETTUINA MYYTÄVYYSTAKUU TAI TAKUU SOVELTUUDESTA JOHONKIN TIETTYYN KÄYTTÖÖN. Takuun perusteella toimitettua vaihtokonetta koskee alkuperäisen yksikön takuu. Vaihdetun yksikön takuu lasketaan edelleenkin alkuperäisen yksikön ostopäivästä lähtien. Tämä takuu antaa sinulle tiettyjä lakisääteisiä oikeuksia, jotka saattavat vaihdella eri maiden välillä. Asuinmaassasi sinulla saattaa olla myös muita oikeuksia, joita ei ole lueteltu tässä takuussa.