italy netherlands sweden uk uk

Kysymyksiä & vastauksia

Yleisin syy siihen, miksi Dual Fuel -generaattorisi ei käynnisty, on se, että alennusventtiiliin kytkettyä mustaa kiinnikettä ei ole asennettu oikein, mikä puolestaan on johtanut venttiilin juuttumiseen vaakasuoraan asentoon tai roikkuvaan asentoon, joka estää kalvoa liikkumasta.

Jos näin tapahtuu, on suositeltavaa kytkeä musta kiinnike kahvaan niin, että alennusventtiili on pystyasennossa, minkä jälkeen voit aloittaa uudelleen.

HUOM. Riippuen siitä, missä maassa olet, saatat joutua vaihtamaan alennusventtiilin pakkauksen mukana toimitettuun venttiiliin, ennen kuin voit liittää generaattorin nestekaasupulloon.

Jos generaattori ei vieläkään käynnisty, kalvoa on ehkä säädettävä. Tätä varten sinun on avattava nestekaasusylinteri ja käytettävä vanupuikkoa tai neulaa asettaen sen varovasti alennusventtiilin etuosassa olevaan pieneen reikään ja kohdistamalla siihen kevyen paineen noin 10–15 sekunnin ajan. Yritä sen jälkeen käynnistää uudelleen.

Jos ongelma jatkuu, ota yhteyttä asiakastukeemme.

Laskeneen paineen yleisimmät syyt ovat seuraavat:

Naaras- ja urossovittimia ei ole kytketty oikein.

Tarkista naaras- ja urossovittimien välinen yhteys. Irrota uros pumpun kappaleesta ja yhdistä ne uudelleen.
Suosittelemme, että sekä uros että naaras ovat messinkiä, eli toinen ei ole muovia ja toinen messinkiä, tai päinvastoin.

Tukossa olevat suuttimet
Tarkista neulalla tai vanupuikolla, että suuttimet eivät ole tukossa.

Ilmakuplat pumpussa
Irrota liitäntä pumpusta (urossovitin). Liitä vesi sisäänmenoliitäntään, jotta saat virtauksen pumpun läpi, ja käynnistä moottori niin, että pumppu palauttaa paineen. Pysäytä moottori, kytke korkeapaineletku takaisin ja poista kaikki ilma huuhtelemalla vesi huuhtelukahvan läpi. Käynnistä sitten kone uudelleen

Vaurioitunut tai rikkoutunut kiristysjousi.
Irrota 14 mm:n pultti päästäksesi teräskuulaan ja jouseen. Käytä magneettia saadaksesi nämä ulos, tarkasta jousi ja vaihda se tarvittaessa. Aseta osat takaisin ja kytke vedenpaine päälle. Jos ongelma jatkuu, kyseessä voi olla pumpun tai vaihteiston toimintahäiriö. Ota siinä tapauksessa yhteyttä tukeen.

Alla oleva kuva näyttää, mistä jousi ja kuula löytyvät.

Öljyä on yleensä puolisynteettisinä tai täysin synteettisinä muunnelmina, joiden hinta on erilainen. Ero kalliiden ja halpojen öljymerkkien välillä on pieni, koska kyseessä on usein sama perusöljy, mutta kalliimmassa on usein lisäaineita. Kaikki puoli- tai täyssynteettiset öljyt sopivat generaattoreille, kunhan vaihdat öljyn säännöllisin väliajoin käyttöohjeen mukaisesti.

Alta löydät kuvaselityksen yleisimmistä öljytyypeistä. Tärkeimmät erot näissä öljytyypeissä ovat käyttölämpötila, jonka ilmaisee tyypin ensimmäinen numero. Pieni ensimmäinen numero tarkoittaa yleensä matalampaa käynnistyslämpötilaa ja suuri toinen numero tarkoittaa korkeaa käyttölämpötilaa. Yleisimmät ovat 10W30 ja 10W40.

Jos et ole varma, mitä öljyä generaattorissasi käytetään, löydät tiedon tämän verkkosivuston käyttöoppaasta, mutta hyvä nyrkkisääntö on määrittää keskilämpötila asuinpaikassasi. Paikoissa, jossa on usein kylmä suurimman osan vuodesta, on suositeltavaa, että öljyn käynnistyslämpötila on matalampi.

Voit lukea TÄÄLTÄ lisää äänestä ja siitä, mikä koskee generaattoreita. Tämä taulukko auttaa sinua kuitenkin muuntamaan LWA:n dB:ksi tai päinvastoin yksinkertaisella tavalla.

Äänenvoimakkuus Teoreettinen keskipaine – desibeliä (dB
LWA 1m 3m 4m 5m 7m 8m 9m 15m 16m 30.5m
80 72 62.5 60 58 55.1 54 53 48.5 47.9 42.3
85 77 67.5 65 63 60.1 59 58 53.5 52.9 47.3
90 82 72.5 70 68 65.1 64 63 58.5 57.9 52.3
95 87 77.5 75 73 70.1 69 68 63.5 62.9 57.3
100 92 82.5 80 78 75.1 74 73 68.5 67.9 62.3
105 97 87.5 85 83 80.1 79 78 73.5 72.9 67.3
110 102 92.5 90 88 85.1 84 83 78.5 77.9 72.3
115 107 97.5 95 93 90.1 89 88 83.5 82.9 77.3
120 112 102.5 100 98 95.1 94 93 88.5 87.9 82.3
reduction 8 17.5 20 22 24.9 26 27 31.5 32.1 37.7

Esim.: LWA95 vastaa 70 dB:tä 7 metrin etäisyydellä äänilähteestä.

Yksivaiheinen jännite:

  • Käytetään useimmissa kodeissa ympäri maailmaa
  • Tarjoaa usein riittävästi tehoa useimmille kotitalouksille ja yrityksille
  • Sopii enintään 5 hv:n moottoreiden virtalähteelle. Yksivaiheinen kulutuslaite ottaa huomattavasti enemmän virtaa kuin vastaava kolmivaiheinen kulutuslaite, mikä tekee kolmivaiheisesta laitteesta tehokkaamman valinnan teollisuudelle

Aaltomuotoinen yksivaihevirta tuottaa nollajännitteen kulkiessaan nollakohdan läpi. Ruotsissa ja suuressa osassa EU:ta aalto käy läpi 50 sykliä minuutissa, 50 Hz.

Kolmivaiheinen jännite on:

  • Yleinen teollisuudessa ja muissa paikoissa, jotka käyttävät paljon voimaa.
  • On kallista siirtyä olemassa olevista yksivaiheisista järjestelmistä kolmivaiheisiin, mutta 3-vaiheisiin tarvitaan ohuempia kaapeleita, jotka voivat joskus kompensoida nämä kustannukset.
  • Erittäin tehokas laitteille, jotka toimivat parhaiten kolmivaiheisesti.

Kolmivaiheisessa on kolme sinikäyrää, jotka ovat syklisesti päällekkäisiä. Jokaisen vaiheen huippu on 120 asteen etäisyydellä muista niin, että jännite pysyy tasaisella tasolla.

Havainnollistaaksesi eroa yksivaiheisen ja kolmivaiheisen välillä, voit kuvitella yksinäisen melojan kanootissa. Hän voi siirtää kanoottia vain, kun mela on vedessä – kun hän nostaa melan ja vie sen eteen seuraavaa vetoa varten, hänen kanootin etenemiselle antamansa teho on nolla. Jos sen sijaan kuvittelet kanootin, jossa on kolme melojaa, ja kunkin heidän yksittäisiä melanvetojaan siirretään 1/3 niin, että yhdellä on mela vedon alussa, toisella lopussa ja kolmannella ilmassa, kanoottia liikutetaan jatkuvasti eteenpäin sujuvasti ja tehokkaasti.

1 Aseta ohjauspaneelin moottorin säädin asentoon ON

2 Aseta akun liukusäädin päälle, asentoon ON.

3 Pidä paneelin vasemmalla puolella punaisen valon vieressä olevaa uudelleenohjelmointipainiketta painettuna noin kolmen sekunnin ajan, kunnes valo syttyy

4 Paina kaukosäätimen STOP-painiketta, ja vapauta se. Punainen valo vilkkuu kerran. Jos sinulla on toinen kaukosäädin, napsauta STOP myös siinä.

5 Paina kaukosäätimen START-painiketta, ja vapauta se. Punainen valo vilkkuu kerran. Jos sinulla on toinen kaukosäädin, napsauta START myös siinä.

6 Pidä paneelin vasemmalla puolella, punaisen valon vieressä olevaa uudelleenohjelmointipainiketta painettuna noin kolmen sekunnin ajan, kunnes valo sammuu

Keväällä, kesällä ja syksyllä, diesel- tai bensiinigeneraattoreista riippumatta, suosittelemme käyttämään 10W30-öljyä. Joskus sitä voi olla vaikea löytää, ja 10W40-öljy toimii, jos sitä on saatavilla. Jos generaattoria käytetään kylmässä ilmastossa tai talvella, suosittelemme 5W30-öljyä.

Aikana, jolloin tarjonta voi joskus tuntua rajattomalta, voi olla vaikeaa valita ja löytää oikea laite. Champion ja Warrior edustavat laatua ja helppokäyttöisyyttä, jotka yli 2 500 000 myytyä yksikköä ja kolmen vuoden takuu todistavat.

Mutta auttaaksemme sinua löytämään oikean laitteen, vastaamme tässä peruskysymyksiin, jotka kaikkien generaattorin ostajien on kysyttävä;

Kuinka valitsen oikean generaattorin tehon – wattimäärän?

Ensin sinun on tiedettävä, mitä aiot käyttää, kuorman suuruuden, tehontarpeen – eli mitä sen on tuotettava watteina. Kaikessa elektroniikassa on merkintä sen tehontarpeesta watteina, mutta joskus se voidaan mainita yksikössä A (ampeereina). Jos on merkitty ampeerit (A), voit laskea tehon watteina kertomalla A:n V:llä (A x V = W). Jos aiot syöttää useita kuormia samanaikaisesti, laske yhteen niiden kulutus, jotta saat selville kokonaistehon. Sitten tiedät, mitä virtaa generaattorin on pystyttävä syöttämään voidakseen käyttää kuormaasi.

Yksi asia, joka on tärkeää ottaa huomioon generaattoreiden valinnassa, on induktiivinen kuorma. Induktiiviset kuormat ovat laitteita, jotka, yksinkertaisesti sanottuna, sisältävät paljon rautaa. Nämä voivat olla esimerkiksi jääkaappeja, sähkömoottoreita tai kompressoreita. Syy, miksi tämä on tärkeää tietää, on käynnistysvirta. Induktiivinen kuorma kuluttaa suuren määrän watteja käynnistysvirrassa, kun se käynnistyy. Kaksinkertainen ja kolminkertainen käynnistysteho ei ole harvinaista. Sinun on otettava tämä huomioon generaattorin valinnassa – olipa kyseessä dieselgeneraattori, bensiinigeneraattori tai taajuusmuuttajageneraattori. Tästä syystä Championin generaattorit tarjoavat enemmän tehoa huipputeholla kuin jatkuvalla teholla.

MUISTA – älä koskaan valitse generaattoria, joka tuottaa vain juuri niin paljon tehoa, kuin tarvitset. Teho voi joskus vaihdella sekä kuorman että generaattorin mukaan, mikä tarkoittaa, että sinun täytyy valita generaattori, joka on hieman yli tarvitsemasi tehon. Toinen etu tässä on, että generaattorin ei tarvitse käydä niin raskaasti.

Onko mahdollista käyttää generaattorilla herkkää elektroniikkaa, kuten tietokoneita ja näyttöjä?

Kyllä, jos generaattorissa on taajuusmuuttajatekniikka, ja se syöttää puhdasta siniaaltoa. Aiemmin taajuusmuuttajageneraattorit eivät ole olleet kovin yleisiä, mutta nyt niistä on tullut yhä yleisempää. Älä kytke herkempää tai uudempaa tekniikkaa generaattoriin, jos se ei ole taajuusmuuttajageneraattori, koska kytkemäsi laite voi vaurioitua, toimia väärin tai jopa rikkoutua kokonaan. Taajuusmuuttajageneraattorimme tarjoavat puhdasta ja luotettavaa sähköä, johon voit kytkeä mitä tahansa – jos pistorasia voi syöttää laitetta, taajuusmuuttajageneraattorimme voivat tehdä sen.

Dieselgeneraattoreissa taajuusmuuttajatekniikka on harvinaista, mutta joskus niissä on AVR – automaattinen jännitteen säätö. Tämä ei ole sama kuin taajuusmuuttaja, mutta suojaa kulutuslaitteitasi generaattorin jännitteen vaihteluilta.

Taajuusmuuttajageneraattoria suositellaan aina, koska silloin sinun ei tarvitse huolehtia epäpuhtaasta virrasta. Hitsaus ei kuitenkaan yleensä ole niin herkkää, joten keskitytään tässä kohdassa sen sijaan siihen, kuinka lasketaan generaattorin koko hitsauslaitteellesi.

Useimmat virran kuluttajat tai kuormat ilmoittavat tehontarpeensa watteina. Hitsaus eroaa tässä siinä, että teho ilmoitetaan lähtötehona ja myös ampeereina (A).

Voit selvittää hitsauskoneen virrankulutuksen ottamalla lähtötehon ampeereina (A) ilmoitetulla tavalla ja jakamalla sen 30:llä.

Esimerkki pientä tarkistusta varten:
Hitsauskoneeseen on merkitty 150 A lähtöteho.
150/30 = 5 kW eli 5000 W.
Koska tämä on enemmän suuntaviiva kuin sääntö, suosittelemme, että valitset generaattorin, joka antaa noin 15–20 % enemmän tehoa, kuin tarvitset. Toinen suuremman generaattorin mukana tuleva etu on, että se todennäköisesti kestää hitsauskoneen suuret käynnistysvirrat – hitsaus voi ottaa kaksinkertaisesti tai kolminkertaisesti tehoa käynnistyshetkellä.

On olemassa erilaisia moottoreita, joilla on erilaiset ominaisuudet. Jotkut moottorit, kuten asynkroniset moottorit, vaativat ylimääräistä tehoa käynnistyshetkellä ja vaativat sitten suuremman generaattorin. Nyrkkisääntönä on, että jatkuva teho kerrotaan 2,5–3:lla. Sähkötyökalujen moottorit eivät yleensä vaadi ylimääräistä käynnistysvirtaa. On aina hyvä kysyä valmistajalta, ottaako moottori ylimääräistä virtaa käynnistyshetkellä.

Moottoreiden teho ilmoitetaan yleensä hevosvoimina (hk tai hv) tai kilowatteina (kW). Jos haluat muuntaa hevosvoiman kW:ksi, kerro hevosvoima 3/4:llä.

Tavallisen generaattorin ja kotona olevan pistorasian teho ei ole sama. Generaattorin teho on usein vähemmän tarkka sinikäyrän ja Hz:n muodossa, joten sen ei pitäisi syöttää virtaa herkille laitteille. Mutta rauhoitu, on tietysti generaattoreita, jotka tarjoavat puhdasta siniaaltoa – taajuusmuuttajageneraattorit tarjoavat yhtä hyvää tehoa kuin pistorasia kotona; puhdasta siniaaltoa.

Tavalliset generaattorit, ja miksi sinun ei pitäisi käyttää herkkää elektroniikkaa niillä

Tavallisen generaattorin moottorin nopeutta ohjaa siitä ottamasi kuorma (tehon määrä). Kun lisäät kuormaa, moottorin nopeus pienenee väliaikaisesti ennen kuin se nousee uudelleen, ja koska sähkön taajuus (sinikäyrä) on suorassa suhteessa nopeuteen, se muuttuu kuorman muutosten myötä. Taajuus voi muuttua kuormittamattomasta 53 Hz:stä 49 Hz:iin, kun generaattori tuottaa jatkuvan täyden tehonsa. Tätä täytyy verrata sähköön, joka sinulla on kotona pistorasiassa, joka taajuus harvoin muuttuu yli 0,1 Hz.  Tämän lisäksi tavallisen generaattorin lähtöjännite muuttuu myös kuorman ja lämpötilan muutosten mukaisesti jopa +/- 10 % normaalista 230 V:sta.

Mitä sitten voit käyttää tavallisella generaattorilla?

Useimmat elektroniset laitteet on rakennettu kestämään näitä muutoksia, ja siksi niitä voidaan käyttää tavallisella generaattorilla, joka ei tuota puhdasta siniaaltoa. Koko historian ajan ei ole ollut generaattoreita, jotka ovat tuottaneet puhdasta siniaaltoa, vaan vain tavallisia generaattoreita, ja silti asiat ovat sujuneet. On otettava huomioon se, että mitä uudempaa tekniikkaa, sitä suurempi on riski, että muunnettu siniaalto (puhtaan siniaallon vastakohta) vahingoittaa sitä. Yleensä, kytkettäessä uudempaa tekniikkaa, generaattoriin, joka tuottaa muunnettua siniaaltoa tai suorakulmaista siniaaltoa, kuten sitä joskus myös kutsutaan, seuraukset ovat seuraavia:
- Mitään ei tapahdu, ja tuote toimii niin kuin pitääkin

- Tuote toimii puoliksi; äänijärjestelmä humisee, valot vilkkuvat, näytöt välkkyvät jne.
- Tuote rikkoutuu

Valitettavasti ei ole hyvää tapaa selvittää reaktiota ennen testausta – mutta voit aina kysyä valmistajalta laitteesta, jota haluat käyttää, tai käyttää taajuusmuuttajageneraattoria, joka tarjoaa puhdasta siniaaltoa.

Ratkaisu: Taajuusmuuttajageneraattorit, jotka tarjoavat puhdasta siniaaltoa

Herkät laitteet ja uudempi tekniikka vaativat usein korkealaatuista sähköä, ja tätä kutsutaan kodin ulkopuolella yleensä puhtaaksi siniaalloksi. Puhdas siniaalto on kehitetty välttämään sinikäyrän vaihtelua, mikä mahdollistaa jopa herkimpien kulutuslaitteiden, kuten laboratoriolaitteiden, sähkönsyötön. Kotona pistorasiassasi on puhdasta siniaaltoa. Taajuusmuuttajatekniikalla varustettu generaattori, joka syöttää puhdasta siniaaltoa, voi käyttää kaikenlaisia kuormia. Yksinkertainen muistisääntö on, että jos kytket laitteen pistorasiaan kotona, voit yhtä hyvin kytkeä sen generaattoriin, joka syöttää puhdasta siniaaltoa.

Sähköä on kolmea tyyppiä;

1) Pätöteho, mitataan watteina (W)

Pätötehoa käyttävät resistiiviset kuormat, kuten lämmityselementti. Sen tehokerroin on 1.

2) Loisteho, mitataan ampeerireaktiivisena tehona (VAr).

Reaktiivinen vaikutus on se, jota käytetään esimerkiksi kelan magnetointiin. Tehokerroin = 0

3) Näennäisteho, mitataan volttiampeereina (VA).

Näennäisteho (S) on yhdistetty pätöteho (P) ja loisteho (Q). Lähes kaikki kuormat ottavat samanaikaisesti P:n ja Q:n yhdistelmää. Pätötehon P suhde näennäistehoon S muodostaa tehokertoimen. Resistiivisen kuorman PF-on välillä 0,95–1,0, kun taas induktiivisen kuorman PF on noin 0,3. Suurimmalla osalla yksivaiheisista kuormista PF on lähempänä arvoa 1,0.

Koska useimpien yksivaiheisten kuormien PF on 1.0, yksivaiheisen generaattorin lähtöteho otetaan vain PF 1.0:lla, ja siten watteina tai kilowatteina (kW), joissa 1 kW tarkoittaa 1000 W.

Ei, sinun ei pitäisi koskaan kytkeä talon sähköverkkoa ja generaattoriasi!

Jos tulee sähkökatkos, on parempi kytkeä jokainen laite, jota haluat käyttää, erikseen generaattoriin, kuin kytkeä generaattori talon sähkökaappiin. On toisaalta suuri riski, että voit syöttää virtaa sekä naapureille että omille kuormillesi, ja toisaalta aiheutuu vaara asentajille, jotka korjaavat sähköverkkoa, kun he odottavat, että verkossa ei ole virtaa.

Jos olet koulutettu sähköasentaja ja haluat kytkeä generaattorin taloosi, sinun ei todennäköisesti tarvitse etsiä internetistä tietoa siitä, miten se tehdään...

Melutasot

Desibeli, usein lyhennettynä dB tai dBA, on yksikkö, joka ilmaisee äänen voimakkuuden. Ihmisen korva on uskomattoman herkkä elin, jonka avulla voit havaita erilaisia ääniä. Kaikkien äänien voimakkuus vaihtelee etäisyyden, ympäristön ja lähteen mukaan. Esimerkiksi lentokoneen suihkumoottori on 1 000 000 000 000 kertaa voimakkaampi kuin hiljaisin ääni, jonka voimme havaita.

Desibeliasteikko alkaa 0:sta, joka on ääni, joka on lähimpänä hiljaisuutta, mutta jonka voimme silti havaita.

EU:n ETY-standardin mukaisesti hyväksytyn generaattorin melutaso on ilmoitettava myös LWA:ssa, joka on tietyltä etäisyydeltä mitattava äänenvoimakkuus. Standardin mukaan generaattorin ääni on mitattava 7 metrin etäisyydeltä, mikä on tehty kaikille Champions-generaattoreille. Useimmilla generaattoreilla on nykyään LWA-arvo, mutta siitä, mitataanko se 7 metrin etäisyydeltä tai lähempää, keskustellaan usein...

Jotta sinä asiakkaana voit todella luottaa siihen, että emme huijaa määritellyillä arvoillamme, voit katsoa elokuvan siitä, miten mittaamme melutasoa TÄSTÄ tai lukea lisää äänestä ja desibeleistä TÄÄLTÄ.

Alla näet osan desibeliasteikosta ja siitä, mitä arvot vastaavat jokapäiväisemmissä äänissä.

Äänitasot-kaavio
120 Paineilmapora
110 Äänekäs tehdas
100 Metrotunneli
90
Bussin sisällä
80 Liikenteen melu päätiellä
70
Normaali puhelu 1 metrin etäisyydellä
60 Toimistoympäristö
50 Olohuone
40 Kirjasto
30 Makuuhuone yöllä
20
Äänivaimennettu studio
10
Äänen havaitsemiskynnys
0 dB Hiljaisuus
Huomaa: Äänen voimistuminen 10 dB:llä tarkoittaa sen kaksinkertaistumista.

Generaattori on rakennettu eri tavalla kuin kotisi sähköverkko. Generaattorilla on kelluva nolla, kun taas kotona olevalla verkolla on maadoitettu nolla. Kotona on suositeltavaa käyttää vikavirtasuojaa, kun taas generaattori on suunniteltu käytettäväksi ilman vikavirtasuojaa. Jos haluat silti käyttää vikavirtakatkaisijoita, generaattoria on muutettava. Se on yksinkertainen muutos, mutta sen tekee sähköasentaja. Muutos sisältää nollan yhdistämisen maahan. Vikavirtasuojalaitteita on tämän muutoksen jälkeen kuitenkin käytettävä aina. Sinun on myös aina käytettävä maadoituspiikkiä, joka yhdistää generaattorin maaperän maahan. Joskus voi olla vaikeaa saada hyvää kosketusta maaperään vahvallakaan maapiikillä. Siksi suosittelemme, että tätä muutosta ei tehdä.

Alla on kaavio Champion-generaattoreiden polttoaineenkulutuksesta. Kaikki numerot on otettu tehtaallamme tehdyistä testeistä, ja ne voivat vaihdella hieman generaattorien välillä.

Generaattori Polttoaine Kuorma ilman Ecoa
25% 50% 75% 100%
CPG3500 Bensiini L/tim ND 1.46 1.73 2.24
73001i / 73001i-P Bensiini L/tim 0.75 0.92 ND 1.6
82001i Bensiini L/tim 0.38 0.71 1 1.05
73001i-DF Bensiini L/tim 0.88 1.2 1.56 1.97
Nestekaasu Kg/tim 0.8 0.8 1 1.26
82001i-DF Bensiini L/tim 0.38 0.71 1 1.05
Nestekaasu Kg/tim 0.27 0.52 0.65 0.554
92001i-DF Petrol L/Hour 0.37 0.60 ND 1.62
LPG Kg/hour 0.33 0.433 ND 0.65
93001i-DF Petrol L/Hour 0.74 1.15 1.45 1.96
LPG Kg/hour 0.48 0.65 0.83 0.92
CPG4000E2-DF Bensiini L/tim ND 1.58 2.03 2.6
Nestekaasu Kg/tim ND 1.23 1.13 1.6
CPG6500E2-DF Bensiini L/tim ND 2.65 3.29 3.96
Nestekaasu Kg/tim ND 2.2 2.8 3.0
CPG7500E2-DF Bensiini L/tim ND 2.8 3.6 4.18
Nestekaasu Kg/tim ND 2.64 2.94 3.4
CPG9000E2-DF Bensiini L/tim ND 2.80 3.53 4.14
Nestekaasu Kg/tim ND 2.64 2.94 3.4

Tämä elokuva auttaa sinua tässä (ENG).