italy netherlands sweden uk uk

MIKSI VALITA CHAMPION POWER EQUIPMENT?

SAAT VOIMAA ELÄMÄÄSI

Champion Power Equipment on markkinoiden johtava aggregaattivarusteiden toimittaja. Championilla on useiden vuosien kokemus luotettavien, kestävien ja kannettavien aggregaattien toimittamisesta. Kaikki tuotteemme on kehitetty ja valmistettu USA:ssa tarjottaviksi aluksi pohjoisamerikkalaisille ja sittemmin myös eurooppalaisille markkinoille. Asetamme työ-, loma- ja kotikäyttöön tarkoitettujen aggregaattien laadun ja suorituskyvyn standardit. Valmistamamme tuotteet helpottavat elämääsi.

CHAMPIONIN VOIMA

Vuodesta 2003 lähtien on tunnettua, että Champion ja Warrior kehittävät, suunnittelevat ja valmistavat maailman täydellisimmät aggregaatit. Globaali pääkonttorimme sijaitsee Santa Fe Springsissä Kaliforniassa, ja sieltä käsin olemme laajentaneet toimintaamme Pohjois-Amerikassa, ja nykyisin meillä on tehtaita Jacksonissa, Milwaukeessa ja Torontossa. Vuodesta 2014 alkaen olemme toimineet myös Euroopassa, ja me olemme siitä hyvin ylpeitä. Nykyinen tuotevalikoima sisältää kaiken aina kannettavista aggregaateista lähtien kotien varavirta-aggregaattoreihin, moottoreihin, vinsseihin, pumppuihin ja muihin koneisiin. Champion on myynyt yli 2,5 miljoonaa aggregaattia Pohjois-Amerikassa ollen siten toimialan suurin tavaramerkki.

LEGENDAARINEN ASIAKASPALVELU

Kun Champion on tukenasi et ole koskaan yksin. Asiakastukemme on legendaarinen. USA:ssa ja Kanadassa sijaitsevat tukipalvelupisteemme on miehitetty sertifioiduilla Champion Power Equipment -teknikoillamme, ja tukipalvelun missio on toimittaa vertaansa vailla olevaa palvelua asiakkaillemme ja taata 100-prosenttinen tyytyväisyys Champion-tuotteisiin.

INNOVATIIVISIA RATKAISUJA

Champion on aina ollut innovaation ja tuotekehityksen kärjessä kaikilla tuotealueillaan. Meiltä saat maailman ainoat kahdella eri polttoaineella toimivat Dual Fuel -aggregaatit. Aggregaateissamme on langattomat kaukosäätimet, Cold Start -toiminto ja mahdollisuus pariliitoksiin, vain joitain ylpeydenaiheitamme mainitaksemme. Kehityksen ja innovaation aallonharjalla pysyminen on osa DNA:mme, ja tavoitteenamme on aina kuunnella asiakkaitamme ja vastata heidän tarpeisiinsa. Yrityksemme sisäisesti kutsumme tätä toimintatapaa “näkemiseksi nurkan taakse”.

CHAMPIONIN MOOTTORTEKNOLOGIA

Kehityskeskuksemme "Champion Engine Technology" (CET) sijaitsee Milwaukeessa Winsconsinissa USA:ssa. Siellä tutkimme ja kehitämme useimpien tuotteidemme ytimessä olevia moottoreitamme. . CET:issä työskentelee joitain maailman taitavimmista insinööreistä, ja siksi myös laitoksen on oltava yhtä korkealuokkainen. Viimeisin uutuutemme on V-twin-moottorimme, joka on tulevaisuudessa useissa tuotteissamme. Haluatko nähdä sen? Katso videomme!